26 Temmuz 2010 Pazartesi

Guti Beşiktaş'ta

0 yorum
GUTİ BEŞİKTAŞ'TA

Dün akşam saatlerinde başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve komite üyesi Cengiz Zülfikaroğlu İspanya'ya gitmiş ve İspanyol oyuncu ile son kez görüşmüşlerdi. Yapılan görüşme sonrası Guti'nin bu akşam saat 18.30 başkan Yıldırım Demirören'in özel uçağı ile İstanbul'a geleceği öğrenildi. 33 yaşındaki İspanyol oyuncu için yarın İnönü Stadı'nda imza töreni gerçekleştirilmesi bekleniyor.

YARIN 21:00'DE İMZALIYOR

Beşiktaş'ın yeni futbolcusu Jose Maria Gutierrez Hernandez (Guti) bu akşam saat 18.30'da başkan Yıldırım Demirören'in uçağı ile İstanbul'da olacak. Siyah Beyazlı yönetimin yıllık 2.7 milyon Euro'dan, 2 yıllığına anlaşmaya vardığı İspanyol futbolcu ile yarın taraftarlarının önünde sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Yarın saat 20.00'da başlayacak imza töreni saat 21.00'den Guti'nin kendisini iki yıllığına Siyah Beyazlı renklere bağlayan imzayı atması ile noktalacak. İmza törenine katılımın ücretsiz olacağı belirtildi.

KULÜPTEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Beşiktaş Kulübü, Guti transferini resmi internet sitesinden açıklarken, tecrübeli futbolcunun bugün İstanbul'da olacağı ifade edildi. Saat 16.00'da İspanya'dan yola çıkan Guti, yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ardından Atatürk Havaalanı'na inecek ve daha sonra otele yerleşecek. Guti, yarın sabah saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek.
Guti Golller


0 yorum:

Yorum Gönder